Kad i koliko puta zanijekati, već..!?

Svaki tren je borba dali sa samim sobom ili okolinom i nema tu vremena niti trena za uzmak.! Kako reći okolini koja je stavila pogrešne programe na svoj program učenja…Kako reći pojedincu da nije u pravu..!? Kako reći sebi…idi dalje, bit će bolje..!??

Onog dana kada potražimo snagu u Onom koji jača..on će nam dati…besplatno..!
Onog dana kada priznamo da smo i sami grešni i potražimo oprost…dobiti ćemo i to …besplatno
Onog dana kad padnemo na koljena pred Njegovim preuzvišenim Srcem i priznamo da nemamo više snage…dobiti ćemo nadljudsku snagu od onog koji je daje u izobilju….besplatno—!
Onog dana kad se više ne budemo vidjeli iz blata naših grijeha i sveg ono što ne učinismo, a trebali smo…tražimo Ruku iscjeljiteljicu…da nas izvadi, očisti…dobiti ćemo haljinu najljepšu potpuno besplatno i opet….sve što nam treba, moramo samo zamoliti iz srca bez skrivanja ičega i dobiti ćemo opet sve to besplatno…ipak piše da smo Njegovi…!

Od tog trena nećemo se bojati nikoga, ničega, pa čak ni sebe samih….tih dana nakon što se očistimo…nećemo se više “ustručavati” reći:
JA SAM KRISTOV I KRIST JE MOJ…!!!!!
Od tog dana biti ćemo toliko hrabri da ćemo moći čak i običnim danom otići na misu,
biti ćemo toliko jaki da ćemo sa svojom obitelji svaki dan izmoliti molitvu BOGU OCU,
biti ćemo toliko jaki da ćemo se poželjeti opet sresti svaki dan s Gospodinom,
biti ćemo toliko jaki da ćemo pjevati na glas o Ljubavi kojoj nema kraja,
biti ćemo toliko jaki da se nećemo sramiti plakati u javnosti
biti ćemo toliko jaki da ćemo gledati onog svog bližnjeg u potrebi i skočiti u pomoć bez imalo razmišljanja zašto, što i kako
biti ćemo toliko jaki da će nas svaki susret s Njegovom bezgraničnom ljubavi oslobađati nas samih i naših bilo kakvih navezanosti na bili što osim Njegove Ljubavi

I nećemo morati nikom ništa govoriti, jer ćemo svojim putem pokazati i reći više nego bilo kojom riječju ili pričom…Teško je reći ljudima da je Isus živ, ali je puno lakše pokazati svojim djelima da ISUS je tu…, onda, sad i u vijeke..! AMEN.

Print Friendly, PDF & Email