Iz dubine, bez krinke..

-Bože Dobri Oče, hvala ti na svim darovima kojima me darivaš svaki dan. Molim te da mi oprostiš za sve one za koje ti nisam zahvalan. Pomozi mi da živim u tvom svjetlu i radosti.!
-Isuse Kriste, neka tvoja Ljubav i Dobrota očisti moje srce, dušu, tijelo, um i razum i neka se nastani se u njima, ali po tvojoj Dobroti i Ljubavi, ne po mojim zaslugama.!
-Duše Sveti, svojom me snagom zaštiti, prati i upravljaj na putevima pravde, ljubavi, mira i istine. Ispuni me darovima svoje ljubavi da mogu hoditi stazama pravde, ljubavi, mira i istine.!
-Anđele Čuvaru, ti koji gledaš Lice Boga Živoga i lice moje, posveti me po Licu Gospodinovu, snage mi daj da budem bolji. Mačem svojim zaštitnim izreži sve okove koji me drže u blatu grijeha ovozemaljskih. Pomozi mi da izađem iz tog blata, da operem svoje haljine i dovedi me pred lice Gospodinovo i pomozi mi da me prepozna kao svoga,!
-Marijo Majko i sveti Josipe, svojom roditeljskom ljubavi zaštite i moju obitelj, te nam pomozite da svi zajedno hodimo stazama pravde, ljubavi, mira i istine.!

Print Friendly, PDF & Email