Bog je velik..!

Tren je dovoljan da shvatimo najveće i najbolje stvari koje imamo..!
Ljubav je….
Neusporediva
Nemjerljiva
Neobjašnjiva
Neistraživa….jednom riječju nevjerojatna…!
Kad smo bili još na početku naše priče koja nam je darovana da je sami skrojimo po našim nadanjima u suradnji s Bogom….i da sami zapišemo najbolje trenutke u našem životu…da po ljubavi darovanoj budemo sama djeca ljubavi…
kroz saznanja, nebitna…izgubismo kompas…izgubismo ono najbitnije, jer nas prevari otac prevare…onog trena kad htjedosmo vidjeti sve od jednom…baš tad smo se izgubili, jer u nevjerici odosmo podalje od bitnog..!
Bog nas stvori na svoju sliku i dade nam izbor slobodan da izaberemo što mislimo da je dobro…ono što mislimo to nas izgrađuje i čini tako posebnim u cijelom poznatom i nepoznatom nam susjedstvu…!
Svijet nam darova sliku da nije dobro biti dobar
Svijet nam pokloni izbor i mogućnosti za onim nebitnim
Svijet nam izabra “suce” i odredi neka nova pravila…
Svijet nam ukrade ono najbolje što dobismo…vrijeme, vrijeme za Boga…
Svijet nam učini još mnogo toga da nas dobro uvjeri i ohrabri u ono nebitno…
Ljubav je oprečna svemu onomu što nas svijet uči…Ljubav je jača od svega nama znanog i poznatog…Ljubav ruši sve zidove koji nas dijele od Onog Koji Je…
Ljubav uvijek stoji sama bez obzira što je nasuprot Nje…Ljubav je takva, neobjašnjiva..!
Kroz nama znanu povijest, na malo mjesta se spominje Ljubav, uvijek neke teške, nebitne teme i teze…kradljivice vremena u Ljubavi….jako dobro zna svijet sakriti ono što Ljubav želi pokazati…!

Ljubav čini razliku…daje da svako jutro sunce opet dođe, da navijesti zora svog pomoćnika…!
Ljubav čini razliku onoliko koliko joj se prepustimo, onoliko koliko joj vjerujemo, onoliko koliko ju želimo….Sve oko nas je stvoreno iz Ljubavi i po Ljubavi…sve dođe po Njoj..
Čovjek koliko god se opirao i stavljao maske, bježao, uvijek ostane tih pred Ljubavi kada je upozna, jer Ljubav je takva…nevjerojatna…!
Ljubav je Bog….i Bog je Ljubav…! AMEN.!

Print Friendly, PDF & Email