Kad je pravo vrijeme..?

Kad je pravo vrijem za reći ljudima da nisi ili jesi, ono što oni ne žele čuti.!?
Postojanje nas uči svaki dan rasti i činiti što nas je volja. Isto tako svaki dan odabiremo za koga idemo i gdje idemo…svaki dan se razlikuje po mnogo čemu, ali nikad po onome najbitnijem. Treba reći i presjeći odmah i sada….JA SAM KRISTOV I KRIST JE MOJ.(točka)
Iz ove naizgled jednostavne riječi mnogo toga izvire.!
Ne možeš učiniti ništa loše nikome, izgovorivši ovu rečenicu.! Možda ćeš mnogo toga ovozemaljskog izgubiti, od prijatelja, rodbine, materijalnog, i mnoge naizgled bitne stvari ćeš izgubiti, ali koga briga kada imaš KRISTA.!
Želeći Krista u svome životu bez ustupaka i svega onoga što te može odvojiti od Njega, ti samo dobivaš svaki dan na svim poljima koja su bitna.! Ipak mnogo je ljudi na koncu svoga života kojeg su živjeli bez Krista, priznalo da su uzalud potrošili PREDRAGOCJENO Vrijeme uzalud, trčeći i tražeći nešto čega nema.! Svaki dan poklonjen Kristu znači da toga dana uzimaš od svoga vremena sve i činiš sve da Krist zna da si njegov.!

Nikad nije pravo vrijeme za reći ljudima da si drugačiji, da si našao nešto što te promijenilo malo i svaki dan sve više mijenja. Nema tog trenutka kad bi bilo dobro.!
Najbolji trenutak je SAD, ovaj TREN, ovu MILISTOTINKU…….REĆI……
JA SAM KRISTOV I KRIST JE MOJ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neka bude što treba biti, jer mnogo puta sam već napisao i stalno pišem, mnogo toga, ali da bi se sve krenulo dešavati onako kako treba, ipak ovdje sve kreće od ovog trena.!!!!!!!!

Print Friendly, PDF & Email