Istina..što je to.!?

Znam, evo već mnogo puta i sam nisam znao odgovor nato pitanje…ne znam ni sad…samo pokušavam razumski sam sebi objasniti…..dali je to onaj tren u životu kada sam svoja uvjerenja pobiješ …dali je to onaj tren kada shvatiš kolike stvari koje su bile rutina postaju nedodirljive..!–dali je to ono kad shvatiš da nisi sam..da te Netko gleda-.!?

Neznam opet…ni sad što je istina na ovome svijetu, jer je previše truba, koje trube svaka na svoj način i za sebe…trube li ga trube i nekako ih narod sluša i vjeruje…stvarajući takvu buku , teško je vidjeti, a kamoli čuti istinu..!
Ona je ipak nekako našla način da pusti svoj glas, ali vjerujte mi nije to taj glas koji bi ja htio čuti , a ni vi., jer je to glas koji nam govori da ne idemo dobrim putem, da smo otišli daleko..!
Glas je čudan jer govori istinu..!

Nismo navikli gledati u Istinu, bolje nam je u udobnosti i komforu svojih truba slušati što nam odgovara, jer je nam tako lakše….

Istina kaže:
– promijeni se , počni slušati tišinu, ona govori puno više nego svi zajedno
– operi oči, uši, nos i sva osjetila ovozemaljska da bi mogao razumjeti govor
– nisi sam, kao što ti pokazuju svaki dan,tren.!
– pogledaj srcem, ono zna razliku.!
– napiši si nešto lijepo, za srce i dušu, slovima ljubavi i Istine
– prestani mrziti išta, a kamoli nekog
– postani kralj plača, operi se suzama svojim
– izađi iz svog komfora laži i blata
– usadi u razum sve ono što sada nemaš, potječe iz Istine
– zaboravi nepravdu, jer je već upisana kod našeg Notara
……………..i još mnogo toga ona kaže i govori, ali počni slušati srcem,m jer je bolji zvuk nego sve ono što uho može čuti, ..!

Print Friendly, PDF & Email