Kako pronaći…nešto..!

Evo nakon nekog vremena , nakon što je sve nekako se izbrislao..kako pronaći nešto čega nemaa…!!??’ Kako nema…pa ljepo ne.a..!!

Pisao sam mnogo o svemu i svačemu…što mi je dolazilo iz moga bitka…negdje iznutra…ni sam neznam odakle, ali eto, nekako se to sve obrisalo…2111–??? Neam pojam kako ,,..

Ali znam iz dosadašnjeg iskustva i saznanja, da sve ima nekakav razlog, pa se onda i ne zamaram s time…

ono što je bitno, je umu nevidljivo…on to svim svojim znanjem nemože osjetiti, jer um zna,ali ne osjeća…nažalost, ne želi…odupire se,…!

Zašto se odupire…pa zato jer on zna…i zna, ali nezna da nezna ono bitno , jer ne osjeća…srce ima taj veličanstveni dar, da osjeća, ali nezna sve ove zemaljske “fore”…zna božju”foru”, a to je ljubav…LJUBAV….ona sve zna jer osjeća, ali nije to pročitala pa naučila nego je taj dar dobila pohranjen u srcu….i kao i sve trebaq vremena da se probudi…da počne osjećati…blizinu, sve ono što je zaista bitno..!
Što je to bitnoo…pa opet na početak…bitna je LJUBAV…ona gradi tamo gdje se ne može…ona pravi od blata najljepše figure…ona prolazi gdje nitko ne želi….ona traži gdje su svi otišli….ona je ta koja pokreće procese kojih se mnogi plaše, jer mnogo puta zna izmamiti suzu, koje se svi stide….a ONA se diči…!…i viče…zna da smo samo prašina….jer suza pomješana s prašinom daje blato od kojeg ona pravi najljepše figure…!!!!!!!!!

Print Friendly, PDF & Email