Maknuli su..!

Ima jedna moja stvar koju sam već napisao, ali se “slučajno” nešto desilo , pa se obrisalo, ali napisati ću opet….nešto od mene:

– Bože dobri Oče hvala ti za sve ono čime me darivaš svaki dan i oprosti ni za sve ono za što ti nisam zahvalan, pomozi mi da živim u tvome svjetlu i radosti.!
– Isuse Kriste neka tvoja Ljubav i Dobrota očisti moje srce, dušu, tijelo,um i razum, te se nastani u njima ,ali po tvojoj darežljivosti i Ljubavi, a ne po mojim zaslugama.!
– Duše Sveti svojom me snagom zaštiti, prati i upravljaj na putevima pravde, ljubavi, mira i istine. Ojačaj me darovima svoje Ljubavi da mogu hoditi na stazama pravde, ljubavi, mira i istine
– Anđele čuvaru, ti koji gledaš lice Boga Živoga i moje lice, posveti me po Licu Gospodinovu. Mačem svojim zaštitnim izreži sve okove koji me drže u blatu grijeha, te mi pomozi izaći iz blata i objeliti svoju haljinu da mogu stati pred Gospodina .!
– Marijo Majko i sveti Josipe, svojom roditeljskom ljubavlju ispunite i moju obitelj, te nam pomozite da jedni druge pratimo na putevima ljubavi , dobrote, mira i istine.!
– Svi Sveci Božji molite za nas.!

Print Friendly, PDF & Email